Ki dönti el, hogy menjen-e iskolába? PDF Nyomtatás E-mail

iskolaérett-e a gyerek?Míg korábban az iskolakezdésről a szülő dönthetett az óvodai, szakértői javaslatok birtokában, ez mára változott.

 
Örökbe fogadott gyermek: mikor mondjuk el? PDF Nyomtatás E-mail

örökbefogadás: mikor mondjuk el?Minden örökbefogadás nagy dilemmája, mikor mondják el a szülők a gyermeküknek, ő nem vérszerinti gyerekük. Érvek és ellenérvek sorakoztathatók egymással szemben, de vajon mit mond a pszichológus?

 
Magnézium PDF Nyomtatás E-mail

Jönnek a nyomasztó, nyirkos téli hónapok, a szürke, ködös és rövid nappalokkal. A magnézium hiány súlyosan befolyásolhatja a hangulatunkat! Érdemes odafigyelnünk!

 
Pelenka: se veled, se nélküled PDF Nyomtatás E-mail

Időről-időre újabb kérdések merülnek fel a szobatisztasággal kapcsolatban, melyre Szaktanácsadónk megadja a választ.

Anita 15 hónapos kislányát már zavarja, idegesíti a pelenka, ám a bilizés, WC-zés irányába még nem mutat hajlandóságot. Pelenkáját tépkedi, megválna tőle, de a bili és WC használattól még idegenkedik. Mit lehet tenni? Szaktanácsadónk megadja a választ.

 
1. hét - Viselkedj terhesként! -Terhesség hétről-hétre PDF Nyomtatás E-mail

terhesség hétről-hétre 1. hétEljön a tervezett terhesség előtti utolsó havi ciklus ideje. Leendő babánk, ill. saját egészségünk érdekében célszerű előrelátónak lenni. Mostantól viselkedjünk terhesként. Ha eddig még nem szedtél magzatvédő vitaminokat, most mindenképpen ajánlott elkezdeni. (a legtöbb gyógyszertárban kapható)

 
Terhes vagy, de nem tudod megtartani PDF Nyomtatás E-mail

Nem kívánt terhességVáratlanul ért a sokkoló hír: terhes vagy, pedig nem is akartad. Mi lesz most?

 
Babanapló: ne dobjuk a sarokba! PDF Nyomtatás E-mail

A babanapló jelentőségeNem csak megannyi szép emlék tárhelye a babanapló, de sokszor igen hasznos segítségünk is lehet.

 
Krisztina szüléstörténete PDF Nyomtatás E-mail

szüléstörténetekHelló drága anyukák!

Németországból irom rövid történetemet. Rövid,mert ilyen terhességet csak kivánni tudnék mindenkinek!
2004 decemberében kimaradt az a bizonyos havi dolgom,éppen Magyarországon voltunk életem párjával.A Karácsonyt töltöttük szük családi körben és eljegyzésünket is Szenteste tartottuk meg. Bátyám felesége egy terhességi teszttel lepett meg bennünket,majd szétpukkadtak a kiváncsiságtól.

 
A kismama és a biztonságos autózás PDF Nyomtatás E-mail

 

Ha Ön pocakos kismamaként autóba ülne, nem árt néhány jó tanácsot figyelembe venni. Mikre érdemes tehát figyelni, ha várandósként hosszabb autóútra indul?

 
8. hét - A miniatűr kisember - Terhesség hétről-hétre PDF Nyomtatás E-mail

terhesség hétről-hétre 8. hétValószínűleg mostanára már be vagy jegyezve, ill túlestél az első nőgyógyászati vizsgálaton.  Ez a legjobb alkalom a felmerülő kérdések tisztázására, bátran tedd fel őket orvosodnak, ne maradjon benned felesleges kétség, kérdés, aggodalom.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL