Iskolaérettnek nyilvánítva PDF Nyomtatás E-mail

iskolaéretlen gyerekA 6 éves Dávid édesanyja: Anna félelemmel telve várja a közelgő tanévet. Bár gyermekét hivatalosan iskolaérettnek nyilvánították, ő ezt korántsem látja így.

 
Bizonyítvány: nem csak a gyerekről tanúskodik! PDF Nyomtatás E-mail

rossz tanulóAmikor egy iskolás megkapja kiváló vagy éppenséggel gyenge bizonyítványát, szülőként hajlamosak vagyunk egyből a csemetére reflektálni. Biztos, hogy az eredményei csak őt minősítik?

 
Ha nő az állandó fog... PDF Nyomtatás E-mail

fogváltás6 éves kor táján elérkezik a pillanat, mikor előbukkannak az első maradandó fogak. A szülőknek ez idő tájt igen csak résen kell lenniük, hiszen előfordulhat, hogy a tejfogacskák mögött, észrevétlenül törnek ki az állandók.

 
Fogszabályzás gyermekkorban PDF Nyomtatás E-mail

fogszabályzó gyermekkorbanSokan ódzkodnak a meglehetősen macerás és bizony nem olcsó eljárástól, ám nem árt tudni, miért is oyan fontos a fogak helyes állása.

 
Nyáritábor Seholszigeten - Nőtincs PDF Nyomtatás E-mail

"A gyermekek akkor a legkomolyabbak, amikor játszanak.
Olyankor tanulják, hogy mi is az az élet."

Michel Buton

TÁBORAINKBAN EGY CÉL VEZÉREL BENNÜNKET, A BOLDOG GYERMEK!

Arra törekszünk, hogy a gyermekek a táborainkban boldogok legyenek és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak!

 
Retteg a kutyáktól... PDF Nyomtatás E-mail

kutyától való félelem... panaszolta Dóra, akinek fia azóta félt minden ebtől, mióta a szomszéd acsarkodó kutyája megijesztette. Dóra és a család többi tagja régóta szeretett volna saját kutyát, ám a fiúcskára való tekintettel erre még nem került sor.

 
Már tud olvasni, pedig csak óvodás PDF Nyomtatás E-mail

olvasás óvodás korban...halljuk lépten-nyomon, és szinte már szegyelljük, ha a mi gyerekünk nagycsoportosként még nem képes erre. Megkérdeztük erről Zsófi nénit, aki alsósokat tanít egy általános iskolában.

 
Ma mindenki megbolondult? PDF Nyomtatás E-mail

fronthatás és gyereknevelésVannak olyan napok, mikor valahogy semmi nem úgy jön össze, mint azt szeretnénk. Fáradtnak, dekoncentráltnak érezzük magunkat, ráadásul a gyerek is úgy viselkedik, mintha belé bújt volna a kisördög. Mit jelent ez?

 
Ne gubbassz a szobában! Gyerünk ki a szabadba! PDF Nyomtatás E-mail

egészséges életmódHa a gyerek napestig a számítógép előtt ül, az talán a szülőknek megnyugtató, hiszen addig sem rosszalkodik, addig sem keveredik rossz társaságba és még ráadásul csöndben is van. Mi lehet hát ezzel a gond? Nagyon sok minden.

 
Eplény - Bringaréna PDF Nyomtatás E-mail

A Bringaréna életre-szóló élményeket kínál az egész családnak. A pályák hamisítatlan erdei környezetben helyezkednek el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Bakonyra, tiszta időben még a Balatonig is ellátni. Magyarország egyetlen négyüléses felvonója, a Szent Sólyom felvonó szállítja fel a családot és a kerékpárokat az Ámos-hegy tetejére, ahonnan indulnak a biciklipályák. A felvonó a Malom-völgyből indul és kellemes tempóban repíti fel utasait az Ámos-hegyi kilátóhoz.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL